Milletvekili İlyas Şeker  Köy Turunda

Körfez İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleşen köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Şeker, ayrıca Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen fide dağıtım törenine de katıldı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün öncülük ettiği fide dağıtım töreninde toplamda 100 bin fide vatandaşlara dağıtıldı.

PARTİLİLER DE KATILDI

Tütünçiftlik Viyadüğü altında düzenlenen dağıtım programına milletvekili İlyas Şeker ve belediye başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir ile meclis üyeleri ve parti yöneticileri katıldı. Daha sonra ise AK Partiyi heyet, köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Fide dağıtımları burada da devam ederken, köy halkının AK Partililere yakın ilgi göstermesi dikkat çekti.

DÖRT KÖY ZİYARET EDİLDİ

Milletvekili İlyas Şeker ve beraberindeki parti yöneticileri Karayakuplu, Alihocalar, Sevindikli ve Kalburcu köylerine gitti. Bu arada dağıtılan fideler içinde domates, biber ve patlıcan fidelerinin olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817