Milletvekili Okur Rize ve Trabzon’da çeşitli ziyaretlerde bulundu

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Güneysu Kaymakamı, Güneysu Belediye Başkanı, Trabzon Araklı Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti.

 

Çaykur Genel Müdürlüğü Kamu İktisadi Teşebbüsleri Alt Komisyon Toplantısı için Rize'de bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Belediye Başkanı Minder, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Okur'a bilgi verdi.

 

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve beraberindekiler daha sonra Başbakanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın komşusu Hasan amcayı da ziyaret ederek sohbet ettiler. Okur burada yaptığı açıklamada “Rize’de, Çaykur Genel Müdürlüğümüzün KİT Alt Komisyon Toplantısı için burada bulunuyoruz, toplantımızı bitirdik kalan zamanımızı da dostlarımız ile bir arada geçirelim istedik, bu vesile ile Sn Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız ile birlikte Hasan amcamızı da ziyaret ederek hayır duasını almak istedim. Güneysu’da bulunmaktan ve değerli insanlarla birlikte olmaktan büyük onur duydum” diyen Okur, beraberindekilere teşekkür ederek Güneysu’dan Trabzon’a hareket etti.

 

Trabzon’da da bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Trabzon Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Araklı İlçe Emniyet Müdürü Ergün Kızılboğa’yı da ziyaret ederek bir süre görüşmelerde bulundu. Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur Trabzon’da yaptığı açıklamada ise “Ben bugün burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Trabzon bu bölgede gerçekten yıldız bir ilimiz. Trabzon’un tarih, kültür ve medeniyetler şehri olduğunu, şehri gezerken fazlası ile hissediyorum. İnsanı ile yaşantısı ile cıvıl cıvıl enerjik çok hareketli bir şehir” olduğunu ifade eden Okur, Kocaeli’ne hareket etmek için Trabzon’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817