banner2779
banner2752
banner2750

 Milletvekili Okur: Sağlıkta devrim yaptık

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Karamürsel Devlet Hastanesinde hastane personeli ile birlikte yapılan iftar sonrası yaptığı konuşmada; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Sağlıkta Dönüşüm Programı ile devrim niteliğinde birçok yeniliğe ülke olarak imza attıklarını, Türkiye’nin sağlıkta dünyanın en önde gelen ülkeleri arasına girdiğini ve tüm hastaneler Sağlık Bakanlığına bağlanarak vatandaşlar arasındaki ayrımın giderildiğini ifade etti.

Milletvekili Okur yaptığı konuşmasının devamında; Hükümetlerimiz döneminde sağlık hizmetlerinin kalitesi artmış, halkımız yeterli ve eşit sağlık hizmetlerine kavuşmuştur. Genel sağlık sigortasını hayata geçirerek hiçbir sosyal güvencesi olmayan yaklaşık 3 milyon vatandaşımızı devlet güvencesi altına aldık. 18 yaşından küçük bütün çocuklarımızı, anne veya babası sigortalı olsun olmasın, prim borcu olsun olmasın; sağlık hizmetlerinden koşulsuz yararlanma imkanına kavuşturduk.

Kocaeli’nde Hastane sayımızı 24’e çıkarttık, 136 adet aile sağlığı merkezi kurduk, poliklinik muayene oda sayısı 980’e çıkartıldı, hasta yatağı sayısı 2.117’ye çıkartıldı, 112 Acil Servis Ambulans sayısını 25’e çıkarttık, 112 Acil Servis İstasyonu sayısını 18’e çıkarttık. Ayrıca evde bakım hizmeti için 6 binin üzerinde kişiye yaklaşık 28 milyon TL yardım yaptıklarını belirten Okur, vatandaşımızın huzur ve mutluluğu, sağlık ve sıhhati için en iyi hizmeti alabilmesi için gece gündüz demeden bütün enerjimizle bütün gayretimizle çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur daha sonra beraberindekilerle birlikte ev ve hasta ziyaretleri yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751