banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Milletvekili Şeker; “Uyumlu Süreç Sandığa Yansıyacak”

 

 

SKM programları kapsamında Kandıra ilçesine konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur ile birlikte her iki partinin ilçe yönetimlerinin de eşlik ettiği Kandıra’daki programlar AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantı ile başladı. İlçe binasındaki genel değerlendirmelerin ardından Kandıra genelinde başlayan SKM çalışmaları kapsamında ilk olarak ilçede faaliyet gösteren Dönmezler İnşaat’ın sahibi Saffet Dönmez ve Azim Yapı Market’in sahibi Ümit Kurt iş yerlerinde ziyaret edilerek 31 Mart seçim süreci üzerine değerlendirmeler yapıldı.

 

MERKEZDE ESNAF ZİYARETLERİ

Dönmezler İnşaat ve Azim Yapı Market’e yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından Orhan Mahallesi Muhtarı Olcay Ersoy’u ziyaret eden Şeker ve Turan, burada muhtarlık çalışmaları üzerine sohbet etti. İstişare kurulu üyesi Atlihan İpek'in sahibi olduğu Bosch servisi ile devam eden ziyaretler ilçe merkezindeki diğer esnaflarla sürdü. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ziyaretler esnasında yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi.

 

OYLARIMIZI ARTTIRACAĞIZ

Konuşmalarında Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yapan Şeker “Milletimizin refahı için yılmadan, yorulmadan ilk günkü gibi çalışmaya devam ediyoruz. Büyükşehir ve 12 ilçe belediyemizi yeniden kazanacağımıza dair içimizde en ufak bir şüphemiz yok. Bizim hedefimiz daha önce de ifade ettiğim gibi Cumhur İttifakı çatısı altında yeniden 13-0 yaparken aynı zamanda oylarımızı arttırmak. Bu noktada gerek AK Partili, gerekse MHP’li arkadaşlarımız çok uyumlu bir seçim süreci geçiriyorlar. Ben bu uyumlu çalışmanın sandığa da yansıyacağına inanıyorum.” dedi.

 

HİÇBİR KAYGIMIZ YOK

Kandıra merkezinde gerçekleşen ziyaretlerde esnaflarla tek tek selamlaşarak, hal hatır sormayı ihmal etmeyen AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, hemşehrilerine hizmet edecek olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Yerel seçimler öncesi çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Turan, “Milletvekilimiz İlyas Şeker ağabeyimizin dediği gibi bizim seçim kaybetme gibi bir kaygımız zaten yok. Bizim hedefimiz geçmişte aldığımız oy oranının üstüne çıkarak Cumhurbaşkanımıza Kandıra’mızdan, Kocaeli’mizden daha büyük destek verebilmek. Bu anlayışla Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826