banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MİLLETVEKİLİ YAMAN CUMHURBAŞKANI İLE MACARİSTAN'A GİTTİ

YAMAN, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ile birlikte, Türk ve Macar heyetinin tanıtılmasının ardından önce heyetlerarası görüşmelere iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ader'in ardından Başbakan Viktor Orban’la da bir araya geldi. Erdoğan ve Başbakan Orban’ın düzenlediği ortak açıklamaya Cemil YAMAN da katıldı.

Ziyarette Türkiye-Macaristan İş Forumu gerçekleştirildi. Bakanların ve iş heyetinin katıldığı iş forumunda Macaristan’la karşılıklı yapılacak yatırımlar ele alındı. Cemil YAMAN ziyaretin ikinci gününde Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve Başbakan ORBAN ile birlikte Budapeşte'deki Gül Baba Türbesi'nin resmi açılışında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte Galiçya Türk Şehitliğini de ziyaret eden YAMAN iki günlük ziyareti tamamlayarak yurda döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826