MİLLETVEKİLİ YAMAN’DAN KTO’ NA ZİYARET
 Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Körfez Ticaret Odası’nı Ziyaret Etti.

7 Kasım 2015 tarihinde yapılan milletvekili seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İlimiz milletvekili seçilen Cemil Yaman’ı KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve beraberindeki Oda yöneticileri karşıladı.  Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a KTO ziyaretinde Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da eşlik etti.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Cemil Yaman’ın Kocaeli milletvekili olarak seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Daha önce Dilovası Belediye Başkanlığı görevinizde güzel çalışmalara imza atmıştınız. Milletvekili olarak da ülkemize ve ilimize güzel hizmetler vereceğinize gönülden inanıyoruz. Güzel bir yola çıktınız, bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun.” açıklamalarında bulundu.

Kocaeli Milletvekili seçilen Cemil Yaman Körfez Ticaret Odası Yöneticilerine teşekkür ederek, “Çalışmalarımızı hızımızı kaybetmeden hep aynı heyecan ile gerçekleştireceğiz. Bu süreçte destekleriniz için şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret karşılıklı sohbetler ile sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817