MİLLİ GÖRÜŞÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN KÖRFEZ'DE GERÇEKLEŞTİ
 Körfez İlçe’nin tanınan ve sevilen siyasetçi ve işadamlarından Recep Sarıdoğan’ın oğlu Fatih Sarıdoğan, görkemli bir düğün töreni ile bekarlığa veda etti. Kur’an tilavetlerinin okunduğu düğünde Milli Görüş cephesi buluşurken, ilçenin işadamları, STK ve esnafı da düğünde konuklar arasında yer aldı.Saadet Partisi İl Yöneticisi ve eski Körfez İlçe Başkanı olan Recep Sarıdoğan’ın, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapan oğlu Fatih Sarıdoğan, Fatma Nur il hayatını birleştirerek, evliler kervanına katıldı.

Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen düğüne, 3 bine yakın davetli katılırken, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Birol Aydın, İlyas Tonguç, İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, ,l ve ilçe yöneticileri ile Körfez İlçe Yönetiminin tamamı, çok sayıda Körfezli işadamları ve esnaf ile STK temsilcileri katıldılar. Genç çiftin nikahını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıyarken,  İlyas Tonguç, Birol Aydın, Sinan Ejderoğlu nikah şalteri oldular. Nikahı kıyan İsmail Baran, genç çifte çeşitli, nasihatlerde bulundu ve yaptığı konuşmada da yaşanan darbe girişimini hatırlatarak, millet olarak zor bir sınavı başarıyla verdiğimizi söyledi.

Nikah sırasında kısa konuşmalar yapan İlyas Tonguç ve Birol Aydın, yaşanan olaylar konusunda kendilerinin sık sık uyarılarda bulunduklarını ve haklı çıktıklarını söylediler. Nikah kılındıktan sonra Fatih ve Fatma Nur Sarıdoğan pastalarını kesip konuklara ikram ettiler. Tıklım tıklım dolan salonda, okunan Kur’an Tilavetleri ile genç çift evliler kervanına katıldı. Gerçekleşen görkemli düğün töreni ile Recep ve Ayşe Sarıdoğan çiftinin oğlu olan Fatih Sarıdoğan ve Yusuf ile Ümran Demir’in kızı olan Fatma Nur bir ömür boyu birlikte olmaya söz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817