banner2779
banner2752
banner2750

‘Milli irademize sahip çıkalım’a davet
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları ‘Çalmadık kapı bırakmayacağız’ diyerek başlattıkları proje kapsamında her mahallede ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve yönetim kurulu üyelerince gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki geçtiğimiz hafta Serdar Mahallesi’nde start almıştı. Yapılan çalışma kapsamında partili olmayan ve çevresince sevilen gençler evlerinde ziyaret edilerek, parti çalışmaları hakkında bilgi veriliyor aynı zamanda vatandaşların ihtiyaçları dinleniyor. Gençlerin en son durağı ise Terzibayırı Mahallesi oldu.

 

‘OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ’

Terzibayırı Mahallesi’nde bulunan gençlerin her birini evinde ziyaret eden ve taleplerini dinleyen AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve beraberindekiler, ev sahipleri tarafından çok sıcak karşılandı. Ev ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda ülkemizde yaşanan olaylar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Tutuş, önümüzdeki seçimlerin sıradan bir yerel seçim olmaktan çıktığını ve herkesin birlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Tutuş, “Bu yerel seçimleri elbette kazanacağız ama amacımız oylarımızı arttırmak” dedi.

 

‘MİLLİ İRADEMİZE SAHİP ÇIKALIM’

Aynı zamanda yaptığı ziyaretlerde vatandaşları 11 Ocak Cumartesi günü saat 12:30’da yapılacak olan Milli İradeye Saygı Yürüyüşüne davet eden Tutuş, “Merkez Bankası önünden başlayacak bir yürüyüş. Sivil Toplum Kuruluşu ve dernekler tarafından düzenlenen bu yürüyüşe sizleri de bekleriz. Seçmiş olduğumuz hükümetimize sahip çıkacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi milli iradesine sahip çıkması lazım. Bu yürüyüş hükümete sahip çıkma yürüyüşü. Ama bunu AK Parti değil, halk düzenliyor. Milletin seçtiği bir iktidara kimse dokunamaz” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751