Millilerimiz çifte bayram yaşattı: 5-1

Millilerimizin bu 30 Ağustos Zafer Bayramına denk gelen bu galibiyetini Şehit ve Gazilerimize armağan etti. 

 

8 ÜLKEDEN 260 SPORCU

8 ülkeden yaklaşık 260 sporcu antrenör, hakem ve ülke temsilcisinin katıldığı Balkan Buz Hokeyi Birliği Festivali’nde Türk Milli takımımız önüne geleni deviriyor. İlk Maçında Yunanistan’ı 7-0 yenen milli takımımız 30 Ağustos Zafer Bayramında Bosna Hersek ile karşılaştı. Erhan Bulut, Timuçin Özbükücü ve Nil Günal Çakıroğlu’nun yönettiği karşılaşmaya Millilerimiz Akın Berk, Muhammet Karagül (Kaleci), Eren Doru, Berk Karota, Selim Ercan Kuntel, Mustafa Bahçe, Muhammet Küçükyıldız, Fatih Faner, Enes Özay, Kaan Özdemir, Berk Üstün, Sefa Kavaz, Ömer Aksu, Burgaz Ayaz, Sefa Takar, Ömer Faruk Kars, Berkant Oflaz, Çağatay Yazıcı, Umit Tuna Kılıç, Tolga Oflaz, Emrah Savaş, Can Kaya ile mücadele etti.

 

İKİNCİ PERİYOTTA AÇILDILAR

Konuk Bosna Hersek ise Samir Leskovac (Kaleci), Mirza Hadzic, Kensu Forjenic, Damir Nikulil, Namık Şehmovic, Mak Pavicevic, Emir Hanic, Tarık Selimovic, Benjamin Muhic ile mücadele etti. Başa baş geçen ilk periyotta gol olmayınca karşılaşmanın ilk periyodu 0-0 golsüz beraber bitti. İkinci yarıya hızlı başlayan Ay Yıldızlı millilerimiz Berk Üstün, Selim Ercan Kuntel, Sefa Kavaz attığı golerle ikinci periyodu 3-0 galip kapadı. Son periyotta da Bosna Hersek karşısında iyi bir çıkış yapan millilerimiz Muhammet Küçükyıldız’ın attığı iki golle karşılaşmayı 5-1 kazanarak gruptaki çıkışını sürdürdü.

 

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Karşılaşma sonrası bir yumruk olan milli sporcularımız Zafer Bayramı nedeniyle Türk Bayrağı açarak galibiyetlerini Şehit ve Gazilere hediye ettiler. Millilerimiz gruptaki son maçında ise 31 Ağustos Cuma günü saat 15.30’da grubun güçlü takımlarından Bulgaristan ile karşılaşacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817