MİMAR SİNAN KÖPRÜSÜ’NDEKİ METAL YAPI VE ESKİ HAL BİNALARI SÖKÜLECEK
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende eski hal binaları ile Mimar Sinan Köprüsü’nde bulunan monte haldeki kullanılmış metal malzemelerin, muhtelif metal binaların yıkım ve enkazın taşınması karşılığında satılması ihalesi yapıldı.

 

TEK FİRMA TEKLİF VERDİ

Kapalı teklif usulüyle yapılan ihalede tek katılımcı vardı. İhaleye Züleyha Serdar adına Murat Serdar katılarak 151 bin TL+KDV teklif verdi. Eski hal binaları ile Mimar Sinan Köprüsü’ndeki çatı malzemesi, pencere ve muhtelif demir çelik metaller yıkılarak, enkazın taşınması karşılığında ihale edildi. Encümende kapalı teklif usulüyle yapılan ihalenin yanı sıra Tolu Taşıma Daire Başkanlığı’nın teklifi ile yapılan denetimlerde çeşitli ihlalleri tespit edilen 49 toplu taşıma aracı ve 7 servis aracı olmak üzere 56 adet araca toplam 11 bin 648 TL idari para cezası kesilmesi kararı alındı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817