MİMAR SİNAN MAHALLESİ BALIKÇISINA KAVUŞTU
Körfez Belediye Meclisi`nin AKP`li üyesi Mustafa Turgut Çelikel, Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde ‘Turgut Balıkçılık` adını verdiği işletmesini hizmete açtı. Turgut Balıkçılık`ın görekmli açılış törenine; AKP Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu`nun eşi Hale Hanım da katılarak balıkların tadına baktı. Körfezliler, kış aylarıdna bol bol balık yemenin tadını çıkaracak.
 
BALIK İKRAM ETTİ
Açılışa ayrıca; Körfez Belediye Başkan Vekili Mehmet Şendoğan, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, AKP Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve belediye meclis üyeleri de Çeilkel`i yalnız bırkamadı. Mustafa Turgut Çelikel, bu anlamlı günlerinde kendisini yalnız bırakmayan davetlilere balık ikramında bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817