Mimar Sinan’da Bozuk Yol Kalmayacak

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez’in değişik noktalarında önümüzdeki günlerde başlayacak ve yapımı devam eden yol çalışmalarını denetledi. Başkan Pehlivan nivo cihazı ile ölçümde yaptı.

 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a çalışmalar ile ilgili Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şendoğan ve Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Talip’ten bilgi aldı. Başkan Pehlivan ilk olarak Mevlana Caddesinde devam eden altyapı ve üst yapı çalışımlarında inceleme yaptı. Daha sonra 20 m genişliğinde,1000 m uzunluğunda yapılacak olan Toki 3.Etap konutları ile Esentepe mahallesi arasında yapılacak olan imar yolunu inceleyen Pehlivan diş hastanesi önünde yapımı süren battı-çıktı çalışmasını kontrol etti.


 

Mimar Sinan’da Bozuk Yol Kalmayacak

Kurmayları ile birlikte Mimar Sinan Mahallesine geçen Başkan Pehlivan bu yaz asfalt, bordür ve parke çalışması yapılacak sokakları gezdi. Aynı mahallede Bağlar Caddesi üzerinde bulunan Sarmaşık Dere köprüsünün genişletme çalışması yapılacağının müjdesini veren Başkan Pehlivan Mimar Sinan Mahallesinde bozulan tüm cadde ve sokakların asfaltını ve kaldırımını yenileme kararı aldıklarını anlatan Pehlivan “çalışmalar tamamlandıktan sonra mahalle sakinlerimizle kaliteli, konforlu ve modern yol hizmetiyle buluşturmuş olacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817