Mimarsinan delegesini topladı
 Kongreye sayılı günler kala delegelerle istişare toplantılarını sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi Mimar Sinan Mahallesi Delegesiyle bir araya gelerek istişare yaptı.

7 Aralık Pazar günü yapılacak olan AK Parti Dilovası İlçe Kongresi için hazırlıklarını sürdüren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, mahalle mahalle ayırdığı delegeleri ile bir araya gelerek kongre süreci hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Önceki gün Mimar Sinan Mahallesi delegeleriyle Ovam Restaurant’ta bir araya gelen Akbulut ve yönetimi çalışmalar hakkında delegelere bilgi verdi.


İSTİKARAR SÜRSÜN

Yapılan toplantıda konuşan Başkan Akbulut, “Yaklaşık 13 yıldır iktidarda olan AK Parti, ülkemize ve Dilovamıza çok büyük hizmetler yapmıştır. 13 Yılda yapılanlar ile hem ülkemiz hem de Dilovamız altın yıllarını yaşamaktadır. Hızla büyüyen ve gelişen ülkemizde istikrarın sürmesi için partimize her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız. Yaşadığımız Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası 12 yıldır Genel Başkanlığımızı ve Başbakanlığımızı büyük bir başarı ile yürüten dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sizlerin de desteği Cumhurbaşkanı seçilmiş ve yerini partimizin neferlerinden Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na bırakmıştır. Bizim bundan önce Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiğimiz desteği şimdide yeni Başbakanımız Davutoğlu’na vermemiz gerekir.


DİLOVASI’NA YAKIŞIR YÖNETİM YAPACAĞIZ

Yaşayacağımız kongrelerde bu desteğin bir göstergesi olacaktır. Birlik ve beraberliğimizin en güzelini sergileyeceğimiz kongrelerimizde AK Parti ailesinin bir bütün olduğunu ve millete hizmet olunda durmadığını göstermemiz gerekiyor. Gelin bu kongremizi şölene çevirelim. Düğün gibi bir kongre yapalım.”dedi. Akbulut ayrıca 30 kişiden 20 kişiye düşen yeni yönetiminde belirlenmesinde delegelerin ortak fikrinin alınarak Dilovası’na yakışır bir yönetim yapmayı düşündüklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.