Minik Açelya’dan Resimli Teşekkür

Körfez Belediyesi, 500 00 50 Çağrı Merkezi’ne gelen talepleri inceliyor, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları dolayısıyla dışarı çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak evlerine teslim ediyor. Vatandaşların büyük beğeni topladığı uygulamada, zabıta ekiplerini de duygulandıran bir olay yaşandı.

ALIŞVERİŞLERİ YAPILDI

Ailesi ile birlikte ‘Evde Kal’ kuralına uyan ve rahatsızlıkları dolayısıyla dışarı çıkamayan Minik Açelya’da 500 00 50 Çağrı Merkezi’ni aradı ve durumlarını aktardı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ailenin yaşadığı eve gitti ve ihtiyaç listesini alarak alışverişlerini gerçekleştirdi.

EKİPLER İÇİN RESİM YAPTI

Ailenin ihtiyaçlarını gideren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sürprizle de karşılaştı. Minik Açelya, malzemelerin teslim edilmesi sonrasında zabıta ekiplerine kendi elleriyle yaptığı resmi gönderdi. “Teşekkür ederiz Körfez Belediyesi” yazılı resmin üzerinde ‘Evde Kal’ notu da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817