MİNİK BUZ HOKEYCİLER TURNUVADA BULUŞTU
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün Eğitim komisyonunda uzun yıllar görev yapan, önemli projelere de imza atan, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren merhum Mustafa Tunç anısına Buz Hokeyi minikler ve Yıldızlar ligi turnuvası düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Buz Hokeyi branşının alt yapısında yer alan elli beş buz hokeycinin bir araya gelerek yedi takımdan kurduğu minikler ve yıldızlar ligi oldukça çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

 

FİNAL HEYECANINI YAŞADILAR

14 Haziran tarihinde Ankara’da yapılacak olan Buz Hokeyi Yıldızlar ve Minikler Türkiye şampiyonasının prova niteliğini taşıyan Mustafa Tunç Buz Hokeyi Minikler ve Yıldızlar Turnuvası altı gün sürdü. 5 ile 14 yaş arasındaki sporcuların katıldığı turnuvada minikler maç tecrübesi kazanmış oldu. Branş sorumlu Yöneticisi ve Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Muhammed Feyzi Karabıyık’ın organize ettiği antrenörler Eray Atalı, Cüneyt Baylan’ın kontrolünde gerçekleşen müsabakaların finallerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün, branş koordinatörü Ahmet Sarı öğrenci velileri katıldı.

 

MERHUM TUNÇ’UN HİZMETLERİ BÜYÜKTÜ

Mustafa Tunç Buz Hokeyi Minikler ve Yıldızlar Turnuvası sonunda dereceye giren Buz hokeycilere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi. Törende konuşma yapan Branş sorumlu Yöneticisi ve Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulu üyesi Muhammed Feyzi Karabıyık,” Kulübümüze büyük hizmetler veren merhum yöneticimiz Mustafa Tunç anısına düzenlediğimiz turnuvada alt yapımızdaki buz hokeycilerimizin maç tecrübesini arttırmış olduk. Haziran ayında yapılacak Türkiye şampiyonasında alacağımız Türkiye dereceleriyle bu güzel çalışmaları taçlandırmak istiyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporcu kardeşlerimizi ve verdikleri desteklerden dolayı velilerimizi kutluyorum.”dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817