banner2779
banner2752
banner2750

Minik Judocular ortak kampta buluştu

 

Minik Judocular ortak kampta buluştu

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesinde farklı şubelerde yer alan sporcuların birbirleri arasındaki iletişim ve dayanışma duygusunu arttırmak için yapılan ortak kamplara bir yenisi daha eklendi. Kağıtspor bünyesinde yer alan İzmit ve Gebze Judo şubelerindeki alt yapı sporcuları bir araya gelerek ortak kampta buluştu.

 

66 MİNİK JUDOCU KATILDI

Hafta sonu Seka Sporcu Eğitim Merkezinde alt yapı antrenörleri Serdar Kiraz, Galip Şentürk ve Bülent Yılmaz nezaretinde gerçekleşen ortak kampa 66 judocu katıldı. Teknik ve taktik çalışmalar yapan judocular daha sonra, ayrı guruplar halinde birbirleri arasında randori (Judoda hücum ile savunmacı arasındaki hücum çalışması) yaptılar. Sporcuların birbirleri ile kaynaşması açısından önem arz eden ortak çalışma kamplarının diğer branşlarda da devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751