MİNİK ÖĞRENCİLER ÖRNEK OLUYOR

Atık Getirme Merkezi’ni ziyaret

Geri dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi, öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyetleri de gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde geri dönüşüm temalı bir tiyatro oyununu ilçedeki çocuklarla buluşturan Derince Belediyesi, bu kez Atık Getirme Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine geri dönüşüm konusunda bilgiler verdi.

Öğrenciler atıkları teslim etti

Derince Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, atık yağlar, piller, elektronik atıklar gibi geri dönüşümü olan maddelerin depolandıkları Derince Belediyesi Atık Getirme Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrencilere, buraya yaptıkları ziyarette geri dönüşüm ve geri dönüşüm malzemelerinin sınıflandırılması hakkında bilgiler verildi. Minik öğrenciler de yanlarında getirdikleri atık pil, atık kağıt, pet şişeler ve atık yağları yetkililere teslim ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817