MİNİK ÖĞRENCİLER YAZ ŞENLİĞİ İLE COŞACAK
 Çeşitli etkinlikler ile öğrencilerine unutulmayacak bir yılsonu düzenleyecek olan Tevfik Fikret İlkokulu yöneticileri, yapılacak olan Yaz Şenliğine tüm Körfez Halkını davet etti. İçeriğinde Tekvando Gösterisi, Yarışmalar, Oyun Parkı, Yüz ve Tişört Boyamanın yanı sıra Yiyecek İçecek ve Giyecek Stantlarının açılacağı Yaz Şenliği Etkinliği 2 Haziran 2015 Salı Saat. 09.30 – 16.00 arası gerçekleştirilecek.

Okul Müdürü Murat Kaya, öğretmenlerin velilerin bu etkinliğe gece gündüz hazırlandıklarını ifade etti. Kaya, “Öğrencilerimizle güzel bir Yaz Şenliği geçireceğiz. Bu etkinliğin içerisinde olmaktan ben ve hocalarımız büyük mutluluk duyuyoruz. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz değil ilçemizde ikamet eden tüm vatandaşları etkinliğimize davet ediyoruz. Okulumuzu ve gönlümüzü vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize sonuna kadar açacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817