MİNİK TEMA GÖNÜLLÜLERİ İZAYDAŞ’TA FİDAN DİKTİ
  

İZAYDAŞ’ta önceki gün anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. Kocaeli’nin birçok okulundan gelen öğrenciler ile TEMA Vakfı Kocaeli Temsilciliği İZAYDAŞ alanında fidan dikti. İZAYDAŞ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, Kocaeli TEMA Vakfı Temsilcisi Nermin Tol, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekibi, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu, Ulubatlı Hasan Ortaokulu, Çenesuyu Ortaokulu ve Derince İbnisina İlkokulu öğrencileri katıldı.

 

İZAYDAŞ’A TEŞEKKÜR

Fidan dikimi öncesi Tema Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, düzenledikleri etkinliklerle çocukların doğa ile iç içe büyümelerini istediklerini belirtti. Tol, “Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız doğayla bütünleşerek büyüsünler ve yeşili sevsinler. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz fidan dikme projesi ile çocukların mutluluğunu görmek bizim için de büyük bir keyif’’ dedi. Nermin Tol ayrıca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ağaçlandırma konusundaki hassasiyetine vurgu yaparken İZAYDAŞ’ın da bu etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Genel Müdür Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür etti.

İZAYDAŞ’TA 50 BİN FİDAN HEDEFİ

İZAYDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş ise, kurum olarak böyle güzel bir organizasyonda ev sahibi olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti. Karakuş, “Biz çevreci bir kuruluşuz, biz yeşili, ağacı, ormanı seven bir kuruluşuz. Tesislerimizin bulunduğu kampüsümüzde, önceki yıllarda Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü kontrolünde diktiğimiz 38 bin fidana bu yıl 12 bin fidan daha ekleyerek Şubat ayında 50 bin fidan hedefimize ulaşmış olacağız. İZAYDAŞ olarak asıl işimiz, tehlikeli atıkları ve evsel çöpleri usulüne uygun bir şekilde bertaraf etmektir. Geleceğimiz olan siz çocuklara her zaman katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca bu organizasyonu sağlayan, TEMA yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından yüzlerce çevreci ilköğretim öğrencisi coşku içinde 500 sedir fidanı ekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817