MİNİK YILDIZLAR DOĞUYOR

Son sezonda göz dolduracak bir futbol anlayışı sergileyen İlimtepe Futbol Okulu gün geçtikçe alt yapısını büyütüyor. Tüm öğrencilerine profesyonel futbol anlayışını aşılayan futbol okuluna ise ilgi büyük.


65 öğrenciyi bünyesinde bulunduran İlimtepe Futbol kulübü haftada dört kez antreman yapıyor. Yarımca Tekgül Halı Saha ve Esentepe Stadı’nda öğrencilerini bir araya getiriyor. Özel ve eğitimli pfrofesyonel hocalarla eğitim veren Futbol Okulunun sahibi Murat Durul;” Öğrencilere eğitim veriyor. Teorik ve uygulamalı eğitim faaliyetleri Hüseyin Aldırmaz’ın belirlediği esaslar ve eğitim planı çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. İlimtepe Futbol Kulübü alt yapısı için,2000 ile 2004 arası yaş gruplarının bulunduğu futbol okulunda minikler aile ortamında futbolcu eğitimi görüyor. Müsabaka tecrübesi kazındırmak için çocuklara, hazırlık maçları da yaptırılıyor.

İlimtepe Futbol Kulübü Futbol Okulu`nun bir eğitim yuvası olduğunu söyleyen antrenör Hüseyin Aldırmaz, “Sporun hedefinin bireyler ve toplumlar arası evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik kavramını benimsetmektir. Saygılı, kültürlü ve yetenekli genç sporcularımızı müsabakalara katılımları için gerekli eğitim verilerek Türk futboluna kazandırmaya çalışıyoruz” dedi. // Ahmet YARAR










Soldan Sağa Yener Aldırmaz, Murat Durul, Hüseyin Aldırmaz, Yavuz Haydarbeyoğlu
öğrencilere profesyonel eğitim verdiklerini söylediler..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817