MİNİK YUSUF NARKOZDAN MI ÖLDÜ?
 Alınan bilgi ve iddialara göre, Körfez TütünçiftlikYeni Yalı Mahallesi’nde oturan ve ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olan Yusuf Kemal Akkuş, doğuştan bağırsaklarından rahatsızdı. Bu nedenle sıkıntılar yaşayan küçük Yusuf, geçen yıl kendisini ameliyat eden profesör doktora giderek tedavi gördü. İlaçla tedavi gören ve bağırsaklarındaki tıkanma geçici olarak giderilen küçük Yusuf, yeniden rahatsızlığı artınca aile tekrar doktora gitti. Bir yıl içinde de sık sık ilaç yardımı ile rahatlamaya çalışan küçük Yusuf, önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene oldu, daha sonra yine Kocaeli Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aynı doktoruna sevk edildi.

Hastaneye yatırılan Yusuf Kemal Akkuş, 11 gün süreyle yatarak ilaçla tedavi aldıktan sonra, bağırsaklarda tıkanıklığa neden olan parçanın alınması için ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan Yusuf Kemal Akkuş, odasına alındıktan sonra bir daha uyanamadı.

Baba Mehmet Akkuş, vefattan hastaneyi, ameliyata giren doktor ve ekibini sorumlu tutarak, ölümün fazla narkoz nedeniyle olabileceğini iddia etti ve Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu yaptı. Bunun üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Yusuf Kemal Akkuş’a, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Otopsi işlemlerinin bitiminin ardından, Yusuf’un cenazesi Yeni Yalı Mahallesi Kevser Camii’nde kılınacak olan ikindi namazından sonra Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Küçük yaşta hayatını kaybeden Yusuf Kemal Akkuş, Körfez Atatürk İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisiydi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817