MİNİKLERDEN BÜYÜK DAVRANIŞ
Paylaşmanın ve yardım etmenin küçük yaşlardaki önemine inanan Beşir derneği Derince sosyal işler sorumlusu Aydın ESİRCİ,Yılmaz kardeşlerin topladıkları 260 TL tutarındaki  bayram  harçlıklarını yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmak üzere Derince Beşir derneği'ne bağışladı.
Yaptığı bağıştan dolayı çok mutlu olduklarını belirten çocuklar, “Bu güzel ve örnek davranışı baba ve annemiz bize tavsiye etti.
2 kardeş bir araya geldik, bayram harçlıklarımızı biriktirerek bu parayı topladık. 
Gönül çok daha fazlasını istiyordu, bu para fakir çocukları sevindirecek inşallah. Bizde o zaman çok daha fazla sevineceğiz.” dediler. 
Esirci tarafından karşılanan küçük hayırseverler, özellikle hayırseverlerin fakir ve yardıma muhtaçlara el uzatmasını istedi.
Hayırsever çocukların davranışının kendilerini duygulandırdığını söyleyen Derince Beşir derneği sosyal işler Sorumlusu Aydın ESİRCİ, “Çocukların bayram harçlıklarından biriktirerek yaptıkları bu düşünceli davranış bizleri fazlasıyla duygulandırmıştır. 
Böyle takdire şayan hayırlı işleri tüm anne babaların çocuklarına öğretmesi ve ön ayak olması çocukların yararlarınadır. Hatta uzmanlar küçük yaşta kumbaraya para atma alışkanlığı olan çocukların büyüyünce daha tutumlu olma alışkanlığı kazandıracağını ve kumbarada para 
biriktirme çocuğa özgüven duygusunu artıracağını belirtiyorlar. 
Bize bu anlamlı yardımı yapan küçük hayırseverlerimize teşekkür ediyor,
Rabbim kendilerinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817