MİNİKLERİN,GERİ DÖNÜŞÜM DUYARLILIĞI
 Geri dönüşüm çalışmalarıyla hem ülkenin kaynaklarının yok olmasını hem de ekonomiye ciddi katkılar sağlayan İzmit Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü’ne başvuran minikler, projeye destek olmak istediklerini söylediler. Belediye görevlilerinden ambalaj atık, atık pil kutusu ve atık yağ bidonu Karadenizliler Cami Kuran Kursu ve Hacı Hazır Mahallesi’ndeki Fatih Cami Kuran Kursu öğrencilerin bu talebi anında olumlu karşılık buldu. 4-6 yaş grubu öğrencilerinin isteğini hemen yerine getirerek onlara  ambalaj atık, atık pil kutusu ve atık yağ bidonu veren yetkililer” çevreye duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederiz. Bizler de sizlere daha yaşanabilir  bir dünya bırakmak için çalışıyoruz” dediler.


 Bu arada Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkililerince “Geri Kazanım Geleceği Kazanım” çalışması kapsamından çoğu iş yeri olmak üzere, hastane, okul, kamu kurum ve kuruluşlarına 500 adet iç mekan geri dönüşüm kutusu dağıtıldığı kaydedildi.


 Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hakan Yıldız, geri dönüşüm kutusu isteyen vatandaşların 318 00 77 numaralı telefondan talepte bulunabileceklerini söyledi.

İzmit’te ayda ortalama 800 ton ambalaj atığı toplanarak geri dönüşümünün sağlandığı da bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817