Miroğlu, adaylıkları kabul etmeye başladı
 CHP Körfez İlçe Kadın Kolları`nda görevli olan Zehra Türkmen, belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Kadın kolları yönetimindeki çalışmalarıyla partili-partisiz herkesin takdirini kazanan Türkmen, aynı zamanda güler yüzlü kişiliği ve sevecen yapısıylaherkes tarafından seviliyor. Eşi Tüpraş`ta çalışan Zehra Türkmen, biri kız olmak üzere iki çocuk annesi. Başvuru dosyasını ilçe başkanı Mehmet Miroğlu`na teslim eden Türkmen görev bekliyor.


BAYRAĞI DİKECEĞİZ

Başvuru yaptığı sıra konuşan Türkmen, “Biz partimizin bir neferiyiz. Daha verimli olabileceğim bir yerde vazife almak istedim. Bu nedenle çevremdeki insanların da desteğiyle belediye meclis üyeliğine başvurdum. Elimden gelen hizmetin en iyisini yapacağım” dedi. Körfez`in son yılarda hak ettiği hizmeti almadığını vurgulayan Türkmen, “Burada bir değişim şart. Partimizin bayrağını Körfez Belediyesi`ne dikeceğiz. İşte bu bayrak dikme hizmetinde benim de katkımın olması gerekiyor. Bu yüzden adaylığımı açıkladım ve çalışmalara başladım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817