banner2779
banner2752
banner2750

 MİROĞLU;”CANBAZ BİZİM ÇATIMIZ ALTINDA SİYASET YAPACAK


Yerel seçimler yaklaşırken Körfez’de siyasetin suları ısınıyor. Geçtiğimiz günlerde Körfez CHP İlçe Örgütü ile Demokrat Parti Körfez İlçe örgütü ittifak kararını açıklamış, CHP’li bazı partililer ise bu karara tepki göstermişti. CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu tartışmalara son noktayı koydu.

Ahmet YARAR

Parti olarak Demokrat Parti ile olan ittifakı onayladıklarını ve sonuçlarının başarılı olacağını sözlerine ekleyen Miroğlu, Fevzi Canbaz ile yapılan ittifaktan rahatsız olan Ak Partililer olduğunu vurguladı.

CANBAZ’LA HİÇBİR PAZARLIĞIMIZ OLAMAZ

Basında yer alan iddialara göre; Fevzi Canbaz ve DP Körfez İlçe Teşkilatı  İtitfakın ardından  CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu ile pazarlığa başlamış ve 1 - 3 - 5  ve 7. sıra Körfez Belediye meclis üyeliklerini istemişti. İddialara cevap veren CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu; “Biz pazarlık ile siyaset yapmıyoruz. Ak Parti’nin zülmuna karşı durmak isteyen herkes bizimle siyaset yapabilir. Körfez’i ne hale getirdiler. AKP’nin saltanatına son vermek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizim kimseyle bir pazarlığımız söz konusu değildir. Belediye meclis üyelerimiz ön seçim yapılarak belirlenecek.”dedi.

BİZİM ÇATIMIZ ALTINDA SİYASET YAPACAK

Ak Parti karşısında siyaset yapmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu vurgulayan Miroğlu;” Bu seçim diğer seçimlere benzemeyecek. Körfez halkını bu sefer kandıramayacaklar. Çok güçlü ve ses getirecek adaylarımız var. Yaklaşan seçim süresince hakkımızda konuşulanlar bizi ve partimizi yıpratmak adınadır yapılan dedikodulardır.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751