Misafir itfaiyeciler sertifikalarını aldı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı 43. Grup Sertifika Töreni, İmperial Park Otel'de gerçekleştirildi. Düzenlenen sertifika törenine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan Erol, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve sertifika alan itfaiyeciler katıldı.

SORUMLULUĞUNUZ AĞIR                                                                       

 

 Eğitim alan 43. grup itfaiyeciler adına konuşma yapan Muhterem Bayrak, eğitimin kendisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, programın çok verimli geçtiğini söyledi. 3 haftalık program boyunca çok iyi bir eğitim aldığını söyleyen Bayrak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyecilerine ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Yaptığı konuşmada itfaiyeciliğin sorumluluğunun ağır olduğunu hatırlatan Genel Sekreter Yardımcısı Erol, ''Yapacağınız görevlerde aldığınız başarılı eğitimin işinize yaramasını diliyorum, itfaiyecilik hayatınızda başarılar dilerim'' ifadesini kullandı.

 

SERTİFİKA VE PİŞMANİYE

43. Grup Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı'nı tamamlayan itfaiyecilere sertifikaları Genel Sekreter Yardımcısı Erol, daire başkanı Kara ile Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz tarafından verildi. Ülkemizin farklı illerinden gelerek eğitimlerini tamamlayan itfaiyecilere sertifikanın yanı sıra ilimizin meşhur tatlısı pişmaniye de ikram edildi.

 

TEORİK VE PRATİK EĞİTİM ALDILAR                                                

 

 Ülkemiz genelinde yapılan 43. Grup Temel İtfaiyecilik Er Eğitim Programı'nda bugüne kadar 74 il, 283 ilçe, 11 ülke itfaiyesinden toplam bin 225 kişiye eğitim verildi. 43. grup eğitim programına katılan itfaiyecilere Kocaeli İtfaiye Eğitim Alanı'nda teorik ve uygulamalı yangın, deprem, trafik kazalarına müdahale, yüksekten ve alçaktan kurtarma operasyonları, tehlikeli kimyasallara müdahale teknikleri, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı konularında eğitim verildi. 3 haftalık eğitimi tamamlayan itfaiyecilere Türkiye Belediyeler Birliği tarafından tam takım nomex, kask, çizme, eldiven, iş tulumu ve yağmurluk verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817