''Misafir ol gel bana'' gönül köprüleri kurmaya devam ediyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Misafir Ol Gel Bana” projesi Kocaeli’nde eğitim gören misafir öğrencilere Türk misafirperverliği ve kültürünü sergilemeye devam ediyor. Proje bir yandan dünya barışına anlamlı bir katkı sunarken, diğer yandan da misafir öğrencilere yalnız olmadıklarını hatırlatıyor.


HALİL PEÇE’NİN EVİNE KONUK OLDULAR

Misafir Ol Gel Bana Projesi kapsamında Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören bir grup Uluslararası Öğrenci, Kocaeli Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yapan Halil Peçe'nin evine konuk oldu. Türk mutfağının en güzel tatlarından oluşan masada konuklarını ağırlayan Peçe, yemeğin ardından da misafirleriyle Türkçe sohbet etti. Kahve ve çaylarını böylesine sıcak bir dost meclisinde yudumlayan misafir öğrenciler ise ülkelerinden kilometrelerce uzakta bir aile sıcaklığı ile karşılanmanın mutluluğunu yaşadı.

 

BU KARDEŞLİĞİ UNUTMAYACAĞIZ

Peçe’ye konukseverliği için teşekkür eden öğrenciler, Kocaeli’nde yaşadıkları bu kardeşliği ülkelerine döndüklerinde de unutmayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817