Misafirlerimiz gelmeye devam ediyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin  düzenlediği  41 ülkeden 1000’in üzerinde  çocugun katılacağı  23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği,eğitim ve eğlence  fuarı için Kocaeli ‘ye dünyanın dört bir yanından gelmeye devam ediyor.

 

MACARİSTAN VE SIRBİSTAN DA GELDİ

Büyükşehir’in düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, eğitim ve eğlence fuarı 23-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlk olarak Kocaeli’ye gelen Kosova gurubundan sonra Macaristan gurubu 30 Öğrenci  ve Sırbistan Grubu da 35 öğrenci ile şehrimize geldiler.

 

AİLELERE TESLİM EDİLDİLER

23 Nisan Uluslararası  Çocuk Şenliği, eğitim ve Eğlence Fuarı kapsamında Sırbistan ve Macaristandan  ilimize gelen Çocuklar Yahya Kaptan İlköğretim okulunda   ailelere teslim edildiler. Duygu dolu dakikaların ve heyecanlı tanışmaların yaşandığı okuldaki buluşmadan sonra çocuklar kalacakları aileler ile evlerine gittiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817