MISIRDAKİ KATLİAM KÖRFEZDE PROTESTO EDİLDİ



Mısır'daki darbe karşıtlarına yönelik katliam yurt genelinde ve bazı ülkelerde protesto ediliyor.


Körfez İlme Hizmet Vakfı öncülüğünde düzenlenen protesto yürüyüşü Körfez Ağadere Caddesinde gerçekleşti.

Körfez İlçe Çarşı Camiii ve Merkez Camiinden çıkan kalabalık bir vatandaş topluluğu Ağadere Caddesinde yürüyüşe geçerek ellerindeki döviz ve flamalarla Mısırdaki Katliamı protesto etti. 



Vatandaşlar, daha sonra Mısır'da ve Suriye'de şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Ellerinde, "Darbeci firavunlar döktükleri kanda boğulacaklar", "Suriye'de Mısır'da direnişe bin selam", "Darbeye sessiz kalanlar bu katliamın ortaklarıdır", "Müslüman zulme boyun eğmez", "Katledilen İhvan değil, insanlıktır", "İslami hareket engellenemez" pankartları taşıyan vatandaşlar, "Yaşasın küresel intifada", "Darbeciler yenilecek, İslami hareket kazanacak", "Katil Sisi, yanındayız Mursi" sloganları attı. Biriktirdikleri paraları Mısır'a göndermek isteyen küçük çocuklar da Mursi'ye destek sloganlarına eşlik etti.

Sık sık tekbir getiren grup, Mısır, Suriye ve Filistin halkına destek çağrısı yaptı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarık K. 11 yıl önce

daha falza resim varsa almamiz mümkünmüdür ??

banner2817