MİTİNG ALANINA SERİNLETME SİSTEMİ KURULACAK

6 Ağustos Cumartesi günü, saat 16.30’da gerçekleşecek olan büyük etkinlikle, kent genelinde, kamu ve özel sektör eli ile yapılan ve toplam tutarı 8 milyar TL civarında olan yerel hizmetlerin ve kurulan tesislerin açılışı yapılacak. Törene, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

YÜZ BİN SU DAĞITILACAK

Bu özel program öncesinde önemli bir bilgi paylaşımı yapıldı. Havaların son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alanda toplanacak kalabalığın sorun yaşamaması için özel tedbirler alacak. Bu kapsamda tedbirlerle ilgili ilk sırayı on binlerce suyun insanlara ulaştırılması alacak.

ÖZEL SERİNLETME SİSTEMİ

Ayrıca alanda açık havada kullanabilen ve kısa aralıklarla insanların üzerine su püskürtecek olan serinletme sisteminin kullanılacağı öğrenildi. Vatandaşların bu sayede sıcak havadan en az seviyede etkilenmesinin beklendiği öğrenildi. Diğer ek çalışmalarla birlikte alınacak tüm tedbirlerin yetkililerde açıklanması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817