banner2779
banner2752
banner2750

MKYK üyesinden Genç üyelere ziyaret
 AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, İzmit’te genç üyeleri ziyaret etti

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi ve Seçim İşleri 1. Bölgeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, sorumlu olduğu illerden birisi olan Kocaeli’nde bir dizi program gerçekleştirdi. İlk olarak İl Başkanlığında İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve 12 İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile bir araya gelen Sinan Yavuz toplantısının ardından İzmit’te genç üyelere ev ziyaretinde bulundu. Yavuz’a ziyaretlerinde İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal ile başkan yardımcıları eşlik etti.

BİLGİLER GÜNCELLENECEK

Genç üyelere gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında ilk olarak Tavşantepe Mahallesi’nde ikamet eden Salih Derin’in evine konuk olan Sinan Yavuz ve beraberindekiler, ardından Yeşilova Mahallesi’nde Yusuf Koç’u ziyaret etti. Mahalle gençlerinin yoğun ilgi gösterdiği programlarda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Akbal, “Bizlere evinizi açtınız hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimizle aynı zamanda genç üyelerimizin de bilgilerini güncelleyeceğiz ve iletişimimiz daha sağlam olacak” dedi.

‘EMEKLERİNİZ ÇOK BÜYÜK’

MKYK üyesi ve Seçim İşleri 1. Bölgeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sinan Yavuz, genç üyelere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Emekleriniz çok büyük. Faaliyetlerinizi yakından takip ediyorum. Ama bu çalışmalarınızın da aktivitelerinizin de devam etmesini bekliyoruz. Çünkü çok önemli bir seçime giriyoruz. Bu seçimde anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmamız lazım. Türkiye’nin içine kapanmasını isteyenler, ülkemize tehdit oluşturanlar var. Bunlara izin vermemeliyiz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751