MOBİL EKİPLER ÇÖZÜM ÜRETİYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarından bu yana yürüttüğü parke ve bordür çalışmalarının ilçede ve köylerde devam ettiriyor. Özellikle kırsal bölgede yürütülen çalışmalarda binlerce metrekare parke ve bordür döşenerek Körfez adeta nakış nakış işlendi. Çalışmalar büyük cadde ve sokaklarda belirli periyot halinde devam ederken, küçük sorunlara ise anında müdahale ediliyor.

KISA SÜREDE ÇÖZÜM

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çözüm Merkezi’ne gelen talep ve önerileri ekiplere iletirken, mobil ekipler de kısa sürede çözüm üreterek vatandaşların hayatını olumsuz etkileyen durumların önüne geçiyor. Kırılan bordür ve bozulan parke yolları ekipler tarafından elden geçirilerek anında kullanışlı hale getiriliyor. Vatandaşlar ise sıkıntıların kısa sürede çözümü nedeniyle ekiplere teşekkür ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817