Modern Gebze’ye  modern taksi durakları


Gebze Belediyesi’nin modern taksi durakları projesi kapsamında kentin farklı noktalarına, estetik görünümlü yeni duraklar yerleştiriliyor. Başkan Köşker, “Taksici esnafımıza konfor sağlayacak olan modern duraklarımız sayesinde, görüntü kirliliği de ortadan kaldırılmış olacak” dedi



TAKSİCİ ESNAFI DÜŞÜNÜLDÜ

Gebze’de taksi durakları yenilenerek estetik görünümlü duraklar ilçeye kazandırılıyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında ilçenin farklı noktalarında bulunan taksi durakları kaldırılarak yeni duraklarla değiştiriliyor. İlk etapta merkezi noktalarda bulunan 12 taksi durağının monte işlemleri tamamlanıyor. Kent estetiği ve mimarisi gözetilerek hazırlanan taksi durağı projesine bağlı kalınarak hazırlanan duraklarda esnafın her türlü ihtiyacının düşünüldüğünü belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Seçim beyannamemizde yer alan modern taksi duraklarını kentimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

İHTİYACA CEVAP VERİYOR

Eskiden birkaç metrekarelik alanlar içerisinde, sağlıksız koşullarda hizmet veren taksici esnafımızı daha modern ve sağlıklı bir ortam sağlayacak olan duraklarımızda her türlü konfor düşünüldü. 15 metrekare kapalı alan içerisinde tasarlanan modern taksi duraklarında; lcd televizyon, mini mutfak, ocak, koltuk ve oturma düzeneği yer alıyor. 10 günlük periyod içerisinde montajı tamamlanan duraklarımızı teslim etmeye başlayacağız. Modern kentimize yakışır şıklıkta tasarlanan duraklarımız sayesinde görüntü kirliliğini de ortadan kaldırmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bağdat Caddesi ile İbrahim Ağa caddesinin kesişim noktasında bulunan Köroğlu Taksi durağına yerleştirilen durakta incelemede bulunan Başkan Köşker’e taksici esnafı modern durak projesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817