MODÜL ÇELİK’TE İŞ BIRAKMA EYLEMİ
 Körfez’de iki ayrı fabrika ile faaliyet gösteren Modül Çelik Fabrikası’nda çalışan işçiler, maaşlarının geç yatması ve ölüm olaylarının yaşanmasını ileri sürerek, iş bırakma eylemi yaptılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre, sabah mesai başlangıcından sonra uyarı anlamlı olarak iş yerinde çalışan işçiler eylem yaptılar. İş bırakma eylemi olarak yapılan direnişle, işçiler iş yerlerine gittiler ancak üretim yapmadılar. Uyarı özelliğinde yapılan eylem, daha sonra yetkililerin fabrikaya gelmesi ve çalışanlarla yapılan görüşmeler sonrasında öğlen saatlerinde direniş sonlandırıldı. İş yerlerinde yaklaşık 400 işçinin çalıştığı belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak fabrika yetkilileri bir açıklama yapmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817