banner2779
banner2752
banner2750

MOĞOLLAR SANATFEST’TE İZMİTLİLERİ MEST ETTİ


 

İzmit Belediyesi’nin destekleriyle Seka Park’ta düzenlenen “Kadının Gücü” konseptiyle ikinci gününü geçiren SanatFest dolu dolu etkinlikleriyle İzmitlilerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Festivalin ikinci gününde Şeyma Çiftçi ile zumba gösterisi büyük ilgi gördü. Ardından festival alanına gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet stantları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu. Gecenin sonunda ise Anadolu Rock’ın önemli gruplarından Moğollar Grubu sahne aldı.

İZMİT’E CANLIK VE RENK GELSİN İSTEDİK

Konser öncesinde sahneye gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu kadar güzel insanı bir arada görmekten onur ve şeref duydum. İstedik ki İzmit’te canlılık ve renk gelsin. İstedik ki İzmit’te insanlar bir araya gelsin. Festivaller kenti İzmit sözümüz kapsamında SanatFest’in etkinliğine destek verdik. SanatFest ekibine sloganlarını “Kadının Gücü” olarak belirledikleri içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İZMİTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Başkan Hürriyet’in ardından sahneye Cahit Berkay, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Kemal Küçükbakkal ve Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’dan oluşan Moğollar Grubu çıktı. Anadolu Rock’ın en sevilen şarkılarını seslendiren grup konsere katılanları adeta mest etti. İzmitlilerin yoğun ilgi gösterdiği ve 2 saat boyunca süren konserin ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet grup üyelerine çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751