MORALI, “ODADAN EDİNDİĞİM TECRÜBEMLE HİZMETE TALİBİM”

Bir dönem başarılı şekilde Körfez Ticaret Odası Başkanlığı yapan Sibel Moralı, sonrasında kendi işinin başına geçti ve eşiyle birlikte faaliyetlerini devam ettirdi.

Meclis üyeliği aday adaylık başvuru döneminde diğer siyasi partilerden gelen tekliflere rağmen AK Parti’den dosya alarak teslim eden Moralı, işe mutfağından başlayarak görev verilmesi halinde belediyeciliği öğrenmeye çalışacağını belirtmişti.

Bu düşüncelerle gelen teklifleri değerlendiren ve aday adayı olan Sibel Moralı, “Körfez Ticaret Odası döneminde ilçe ile ilgili birçok konuya hakim oldum. Hatta projeler ürettik ve bunu belediye yetkilileri, resmi birimlerle paylaştık. Şimdi görev verilmesi halinde bu projeleri yenide gündeme getirerek ilçeme hizmet etme niyetindeyim. Makam, mevki, hedefiyle değil hizmet amacıyla yola çıktım. Allah nasip ederse belediyecilik alanında da halkıma hizmet edeceğim. Aday adayı listesinde yer alan isimlerin hepsi benim için değerli insanlar, Belediye Başkan adayı olarak görevlendirilen Şener Söğüt’e başarılar dilerim, liste ne olursa olsun çalışmalarda yanında olacağımın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817