banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Moralı, “Önce Mutfaktan  Başlayacağım”

Sibel Moralı, geçmişte Körfez Ticaret Odası Başkanlığı yaptığını, milletvekili aday adayı olduğunu ifade ederek, “Gelen teklifler karşısında görev almayı kabul ederek Körfez Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldum. Belediyecilik konusunda fazla bir bilgim yok, bu nedenle de ilk önce işe mutfaktan başlamayı düşünüyorum. Meclis üyesi adayı yapılmam ve kazanmam halinde belediyecilik ve belediye çalışmaları hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olacağım. Daha sonra iler ki dönemlerde eğer belediye yönetebileceğime inanır ve kendime güvenirsem daha ilerisini düşünebilirim” dedi.

Sibel Moralı belediyeciliğin çok farklı bir hizmet alanı olduğunu sözlerine ekleyerek, “Belediyecilik hizmet alanları, yasaları, halkın beklentileri ve sizin yetki alanlarınızı çok iyi bilmeniz gereken bir yönetim. Tecrübe ve yeterli bilgi olmadan başarılı olamaz, iyi anılan hizmetlere imza atamazsınız. Bu nedenle de ilk önce tecrübe edinmeyi doğru buldum ve aday adayı olmayı kabul ettim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Korfezli 5 yıl önce

Adaylık dönemlerinde ortaya çıkıp partiye emek vermeyen insanlar meclis üyesi olmamalı

Avatar
ak gönüllü 5 yıl önce

kul hakkı olur hiç emek vermemiş olanların meclis üyesi yapılması

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826