Motor can aldı
GÖLCÜK’te oturan 18 yaşındaki Berkay Demirci, arkadaşı Soner Baş ile bindiği motosiklet ile kaza geçirdi. Demirci hayatını kaybederken, Baş yaralandı.


GÖLCÜK Şehitler Mahallesi Gözlemen Tepe mevkiinde sabaha karşı meydana gelen korkunç kazada, iddialara göre Berkay Demirci arkadaşı Soner Baş ile 41 GC 251 plakalı motosiklete bindi. Gözlemen Tepe mevkiinden aşağıya doğru inerken hızı nedeniyle virajda kontrolü kaybetti ve yol kenarında ki ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle motordeki iki kişi de ağır yaralanırken, Berkay Demirci İzmit SEKA Devlet Hastanesi’ne, Soner Baş ise Gölcük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Berkay Demirci ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817