banner2779
banner2752
banner2750

Motosiklet Sürücülerine Gece Kask Uygulaması
Son yıllarda motosiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, bu araçla yapılan kazalarında sayısı bir hayli arttı.  Yapılan kazalarda pek çok can kaybının meydana gelmesi üzerine motosiklet sürücüleri üzerindeki denetimlerde arttırıldı.  Kocaeli Emniyeti il ve ilçelerde haftanın değişik günlerinde motosiklet sürücüleri için gerçekleştirdiği denetimleri, 6 Ağustos’ta İzmit fuarı önünde yaşanan ve kasksız sürücü 27 yaşındaki Mert Turan’ın ölümüyle sonuçlanan motor kazasından sonra daha da arttırdı. 
 
GECE KASK UYGULAMASI
Gündüz polise yakalanmaktan korkan ancak gece rahat davranarak koruyucu elbise giymeden, kask takmadan motosiklet kullananlar birkaç gündür polise takılıyor. Trafik polisi gündüz yaptığı motosiklet uygulamasını geceleride yapmaya başladı. Önceki akşam yapılan uygulamalarda 18 motor sürücüsüne kask takıp koruyucu elbise giymediklerinden 72’şer lira para cezası yazıldı. Bu tür uygulamaların bundan böyle daha çok sıklıkta yapılacağı öğrenildi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751