Müftü Amil Ailede Huzuru Anlattı

Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor

Konferans ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen ‘Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor’ etkinliği Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte düzenledikleri program İlçe Müftüsü Mecit Amil'in katılımıyla gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların iştirak ettiği konferansta İlçe Müftüsü Mecit Amil, önemli mesajlar verdi.

Başkan Aygün’den Teşekkür

Müftü Amil, ayet ve hadislerden örnekler verdiği konuşmasında aile hayatının önemine vurgu yaparak “Hanımefendilerin dikkat edeceği konular zerafet, ziyafet ve ziyaret, beyefendilerin dikkat edeceği hususlar ise sadakat, saygı ve sevgidir. Bu maddelerin ortak kapsayıcısı ise sabırdır. Rabbim aile yuvalarımıza huzur ve mutluluklar versin” dedi. Konferansa katılımlarından dolayı Müftü Amil’e teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise yaptığı konuşmada kültürel faaliyetleri önemsediklerini ve aile bağları ile maneviyatı güçlendiren hususlarda etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817