banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Müftü Aydın, Probiyotik Ana’da

Yalnızca Körfez ilçeden değil, aynı zamanda Kocaeli genelinden de özel bir müşteri yapısı elde eden, ayrıca tamamen doğal olarak üretimi yapılan ürünleri ile meşhur olan firmanın son konuğu Körfez Müftüsü Muhammed Aydın ile Körfez Müftülüğü Personel Şefi Mehmet Ali Varol oldu.

TURŞU SUYUNU DENEDİLER

İşletme sahipleri Erol Kazma ve eşi Nagihan Hanım ile bir araya gelen Müftü Aydın, kurumun imalathanesinde üretimi yapılan ürünlerle ilgili bilgiler aldı. Buluşma sırasında Müftü Aydın ve personel şefi Mehmet Ali Varol, özellikle yeni sezon hazırlığının yapıldığı özel turşu suyunun tadına baktılar ve bir diğer özel ürün olan ballı alıç sirkesinden de kışa girmeden tedarik ettiler.

MÜFTÜDEN BOL KAZANÇ TEMENNİSİ

İşletme sahiplerini tebrik eden ve ürünlerinden temin eden Müftü Muhammed Aydın, “Yeni kurumunuzun sizler için hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar temenni ediyorum” diyerek Erol Kazma ve eşini tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826