banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Müftü Erdoğan, ‘’Bize sormuyorlar’’

Hasan Erdoğan, camiye ihtiyaç olup olmadığının bile danışılmadığını ifade ederek, ‘’Dernek kuruluyor, belediyeye gidiliyor inşaat yapılıp, cami tamamlanıyor ve sonra biz geliyorlar, hadi cami yaptık kadro verin diyiyorlar. Oysa, inşaata başlamadan bize danışılması ve bu bölgede ihtiyaç var mı diye sorulması gerekiyor. Bu yapılmadığı için bir birine çok yakın camiler yapıldığı gibi, ihtiyaç olan yerler de bundan mahrum kalıyor’’ dedi.

Erdoğan, ‘’Cami yapacak vatandaşlar, dernekler önce bize danışmalılar. Bu mahallede camiye ihtiyaç var mı diye sormalı ve yapılacak camide olması gerekenleri öğrenmeliler. Biz de önümüze konulan projede neler olmalı bakar ve eksikleri söyleriz, ihtiyaca cevap veren caminin yapılmasını sağlarız. Ne yazık ki bu yapılmıyor ve cami bittikten sonra haberimiz oluyor, sonra da buraya kadro bulmamız isteniyor’’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826