MÜFTÜ ERDOĞAN; "DİNİMİZDE BİR CANLIYA ZARAR VERMEK  YOKTUR"

Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan açıklamasında, “Bilinmelidir ki bir canlıya zarar vermek dinimizde hiçbir zaman doğru bulunmamıştır. Köpeğe yapılan bu davranış ve kötü muamele dinimizce yasaklanan bir durumdur. Kamuoyunda Müezzin olarak tanımlanan bu şahıs Müftülüğümüzün kadrolu çalışanı ve Müezzini değildir. Kendisi inşaat işleriyle uğraşmaktadır ve adı geçen camimizde zaman zaman namaz kıldıran bir gönüllü müezzindir bunu namaz kıldırmasını  bilen her vatandaş da yapabilir. Bu kişinin kurumumuza bağlı Müezzin olarak yansıtılması üzüntüyle karşılanmıştır. Yapılanı tasvip etmediğimiz gibi bu gerçeğin de kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.

Olay sonrasında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edildikten sonra serbest kalan F.D. nin Sahil Mescidi’nde zaman zaman namazları kıldırdığı ve gönüllü Müezzin olduğu belirtidi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817