banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

MÜFTÜLÜK,  MODERN BİNASINA KAVUŞUYOR

Körfez Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen Körfez Müftülüğü’nün yeni hizmet binasında sona doğru gelindi. Dört katlı olarak inşa edilen ve içerisinde kuran kursu, mescit, 300 kişilik konferans salonu ve hizmet birimlerinin olduğu dört katlı hizmet binası, modern görünüme kavuştu. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve birim müdürleri ile birlikte iç tefrişatın devam ettiği Körfez Müftlüğü binasında incelemelerde bulundu.

İLÇE İÇİN İHTİYAÇTI

Yeni müftülük binasının ilçe için bir ihtiyaç olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez Belediyesi olarak Körfez Müftülüğümüzün yeni hizmet binasının inşaatını tamamladık, şimdi iç tefrişatını gerçekleştiriyoruz. Bina, din hizmetlerinin verilmesinde her türlü alt yapıya sahip olacak. İlçemizde milli ve manevi değerlere bağlı nesil yetiştirilmesi için, İslami hizmetlerin daha sağlıklı ortamda verilmesi için önemliydi.

HAYIRLI HİZMETLER VERİLECEKTİR

Biz her zaman bu milletin dinini, asli bilgilerini birinci kaynaktan, ehil ellerden öğrenmeleri için diyanetin yapacağı bu hizmetler önemliydi. Hayırlı hizmetler yapacaklardır. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra çalışmaların sürdüğü birimleri gezdi, bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826