Muhalefe seslendi

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Böğürgen Köyü’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.Böğürgen köy muhtarı ve AKP İzmit ilçe yöneticisi İrfan Doğdu ev sahipliğinde gerçekleşti.Basın toplantısı öncesinde AKP yöneticilerine ve basın mensuplarını bir ziyafet verildi. Burada açıklama yapan İlçe Başkanı Korkmaz “İlçe sınırlarımız içerisinde 52 mahalle ve 52 köyde hizmetlerimize devam ediyoruz. Köylerde yapılan hizmetleri 10 yıl önce gelmemişti. Köylerde yapılan hizmetler hayal edilemiyordu. İhtiyaçları var mı? Vardır. Yaşam standartları arttıkça beklentilerde artmaktadır. Bu kenti yönetmeye talip olanlar önce kenti iyi tanımaları gerekiyor. 

MUHALEFET DAHA KÖY SAYISINI YENİ ÖĞRENİYOR
Muhalefetin köy sayısını yeni öğrendiğini belirten Korkmaz “Köylere dahi gelmemişlerdir. Bir çok köyüne muhalefet uğramamaktadır. Burada yaşayan köylülerimiz muhalefet 40 yıldır gelmediklerini söylemektedirler. Kentte 10 yılda önemli değişiklikler olmuştur. Spor camiasına önemli destek verilmektedir. Bu yapılanları görmezden gelmek aymazlıktır. Bu kenti tanımayanların yapılan yatırımların nerede olduğunu bilmiyorlar. Biz dersimizi iyi yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Partimizin kurulmasından bu yana hizmet eden partililerle 29 Haziran tarihinde “Vefa Buluşması” adı altında saat 09.00’da Antikkapı’da bir araya geleceklerini söyleyen Korkmaz “Ülkemiz önemli günlerden geçmektedir. Partimiz demokrasinin yerleşmesi noktasında önemli adımlar atmaktadır. Fakat son günlerde demokratik talepler gelmektedir. Çevreci anlayış içerisinde. Bu durumu anlayışla karşılamaktayız. Bunun dışında masum talepler bakılıyor ki tahrip etmeye yaşanması için yapılan yatırımlar tahrip edilmeye başlandı. Bu tahribin adı anarşi olmaktadır”dedi. 

SOKAKLARDAN MEDET UMUYORLAR
Korkmaz “Gelen durum itibariyle masum taleplerin herşeyin ötesinde olduğu görülmektedir. Bu milletin sağ duyulu çocukları yaşanan bu olaylara müsaade etmeyeceklerdir. Kendisini demokrat gösteren muhalefet halka inememenin verdiği aciziyet içerisinde sokaklara inmiştir. Sokaklardan medet ummaktadır. Demokrasinin aslı unsuru olan siyasi partilerin ışığını millet yakar millet tarafından söndürülür. Burada inanmayanların farklı yerlerden medet umuyorlar. Bizim kültürümüzde şiddet yoktur”dedi 

CHP MECLİS ÜYESİ UZUN CAFEYİ DAĞITTI

Korkmaz “Son günlerde cumhuriyet parkı halkın hizmetine sunulmak üzere düzenleme çalışması yapıldı. Parkın tahrip edilmesi üzücüdür. CHP’nin meclis üyesi Ahmet Uzun Cumhuriyet Parkının kapısını kırmıştır. İçindeki kini ortaya konulmuştur. Polis tutanakları ve kamera kayıtları vardır. CHP’nin halka karşı içinde olduğu kin ve nefreti ortaya koymaktadır. Sandıkta başaramadıklarını farklı yollarla denemektedirler. Çevreci gibi görünen bu eylemciler daha düne kadar bizi çiçek, böceklerle uğraşıyorlar başka bir şey yapmadınız deniliyordu. Bu kentte ne kadar çevreci olduklarını göstermektedirler”dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817