banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Muhalefetin görüşlerine önem veriyoruz
 Muhalefetin görüşlerine önem veriyoruz

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İKM’nin İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıda CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile samimi bir atmosferde sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, muhalefetin görüş ve önerilerine önem verdiklerini söyledi.

İKM’NİN KAHVALTISINA KATILDI      
                                                                                                            İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği(İKM)’nin İzmit`in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle düzenlediği kahvaltılı program Fethiye Caddesi’nde gerçekleştirildi. İKM Başkanı Ahmet Emre Aydın ile yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, esnaf ve vatandaşlar katıldı.                                                                                                                      AKAR İLE SAMİMİ SOHBET                                                                            Toplantı öncesinde esnafı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, programa katılanlarla da tek tek selamlaştı. Başkan Karaosmanoğlu, kahvaltı sırasında yan yana oturduğu CHP Kocaeli Milletvekili Akar ile samimi bir atmosferde sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, CHP Milletvekili Akar’a düzenlenecek bir toplantıda CHP milletvekilleri ve meclis üyeleriyle Kocaeli’de yapılan ve yapılması planlanan projeleri paylaşmak istediğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, bu toplantıda CHP’li vekil ve meclis üyelerinin kente yönelik görüş ve önerilerini almayı da arzu ettiğini dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826