MUHALEFETTEKİ ORDU BELEDİYESİ BİLE TELEFERİK YAPTI BİZİMKİLER YAPAMADI
CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Sefa Sirmen, Veliahmet Mahallesi'ndeki partililerle İnönü Caddesi'nde bulunan Hoşgör Pastanesi'nde bir araya geldi. Sirmen'in partililerle toplantısına Veliahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl, Hacı Hasan Mahallesi Muhtarı Süleyman Şen, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Şaban Sarıgülle ve belediye başkan aday adaylığından Sirmen lehine çekilen Bozkurt Uslu, katıldı. Partililerde toplantıya büyük ilgi gösterdi. 
 
AKP BİZİ YOK SAYDI
Toplantıda ilk olarak Veliahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl söz aldı. Sefa Sirmen'in efsane birim isim olduğunu ifade eden Kadir Kızıl, “Maalesef bu iktidar döneminde yok sayıldık, ezildik” dedi. Daha sonra söz alan Sefa Sirmen, “Gerçekten partimiz çok değerli bir karar aldı. 89'da olduğu gibi üye ile ön seçim kararı aldı. Bizim bıraktığımız Belsa Plaza'yı yine halkın belediyesi yapacağız” diye konuştu.
 
BAŞBAKAN DİLİNDEN DÜŞÜRMÜYOR
Geçen 10 yılda yapılan hizmetlerin AKP ile CHP arasındaki farkı ortaya koyduğunu belirten Sirmen, “Sorunlu bir kenti almıştık. Paraların hepsi çekilmişti. Böyle zorluk içinde el ele verip o zor günlerde mucize denecek projeler yaptık. 10 yıldır Başbakan'ın bile dilinden düşürmediği Yuvacık Barajı'nı yaptık. Devlet tarafından temeli atılıp 30 yılda bitirilemeyen barajı 30 ayda bitirerek mucizeye imza attık. O dönemki sularda diş fırçalamak bile tehlikeli iken biz pırıl pırıl suyu musluklardan akıttık” dedi.
 
ORDU BELEDİYESİ BİLE TELEFERİK YAPTI
AKP'nin elindeki belediyelerle Cumhuriyet Halk Partisi'nin elindeki Ordu Belediyesi'ni kıyaslayan Sirmen, “Sosyal demokrat anlayış ile AKP arasında dağlar kadar fark var. Ordu Belediyesi bile muhalefette olmasına rağmen kendi teleferiğini yaptı. Adından söz ettirmeye başladı. İktidarın elindeki belediyeler bir şey yapamadı. Sosyal demokratlarla AKP arasındaki fark böyle ortaya çıkıyor” açıklamasında bulundu. 
 
ADAYI PARTİLİLER TAYİN EDECEK
Bu seçimler için çok çalışmak gerektiğini söyleyen Sirmen, “Genel Başkanımızın dediği gibi bir oy fazla getirecek adayla seçimlere girilmeli. Benim adaylığımın nedenleri altında da bu yatıyor. Ben de İzmit'te her dönem bana sahip çıkıldığı zaman kazandım. Geçen dönem Büyükşehir'i kaybettik ama İzmit'te gene birinciydik. Hep beraber çalışıp İzmit'i AKP'den geri almalıyız. Adayı partililer tayin edecek. Kimsenin küsme şansı yok. Önemli olan 30 Mart'ta yapılacak
büyük seçimdir” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817