banner2779
banner2752
banner2750

Muhammet Özkarataş 'dan  Görkemli Adaylık Başvurusu

AK Parti Körfez’in eski Mahalle Başkanlarından olan Muhammet Özkarataş, ailesiyle ve kalabalık sayıda destekçisi ile geldiği teşkilat toplantı salonunda, aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Şener Söğüt’e teslim etti.

Kendisi de yarın belediye başkanlığı için adaylık açıklamasını yapacak olan Şener Söğüt, dosya teslimi sırasında yaptığı konuşmada, “Muhammet kardeşimizi tebrik ediyorum, Allah utandırmasın. Süreç devam ediyor, başvurular devam ediyor, devam edecektir ve en nihayetinde teşkilat üyeleri belirleyecektir. Nasip olmayan kardeşlerimize partimizi desteklemek düşecektir. Önemli olan bu davanın, partinin bir neferi olmaktır”

Daha sonra konuşan ve dosyasını teslim eden Muhammet Özkarataş, “Her başlangıç, yeni hamle bir heyecandır. Siyaset çok uzun bir yol, 2001 yılında kurucu gençlik kolları başkanı olarak bu davaya katıldım. Daha sonra mahalle yönetimi ve mahalle başkanlığı gibi görevleri yapmak nasip oldu. İnanmak, hizmet etmek hepsi birbiriyle bağlantılıdır. Biz bu davaya inandık. Reisinde söylediği gibi bu hizmetten faydalanan insanları görünce yorgunluğumuz gidiyor.  Siyasete ayırdığımız zamanda aslında dinleniyoruz. Bu süreçte bir çok şeyi, ailemizi, dostlarımızı ihmal ettik. Bu davaya kendimizi adadık, bizden hizmet bekleyen çok sayıda mazlum var. Onlardan gelen tebessüm bize daha çok hırsla hizmete devam etme gücü verdi. Gönül köprüleri kurmak için hizmet verme talimatı geldi bu da bana tam uyan bir hizmet modeli. Partimizin bu konuda bana daha çok ihtiyaç duyduğunu düşünerek, büyüklerimle istişareler yaparak aday adaylığıma karar verdim. Bugün buraya gelen başka Annem, Babam, Ailelem ve siz dostlarıma çok teşekkür ederim. Cenabı Allah hayırlısıysa nasip etsin dedi.

Konuşmalardan sonra dosya teslimi yapıldı ve hatıra resimleri çektirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751