Muharrem ayı nedeniyle Aşureler dağıtıldı
 Körfez’de, Körfez Pazarcılar Odası ve ilçenin iş adamları Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıttılar. Cuma Namazı sonrasında vatandaşlara ikram edilen aşureler kapışıldı.

İlk aşure ikramı Körfez Pazarcılar Odası tarafından yapıldı. Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde hazırlattığı yaklaşık 1000 kase aşureyi, pazara gelen ve yoldan geçen vatandaşlara ikram etti.

İkinci ikram Çamlıtepe Mahallesi Kemal Sadi şirin Camii’nde yapıldı. Burada etkinliğe ilçe protokolü de katıldı. İş adamları Tekin ve Ender Durmuş kardeşler tarafından hazırlatılan 2000 kase aşure, cami cemaatine, konuklara ve çevredeki esnaf ile vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Özdemir, KTO Başkanı Mustafa Efe, İş adamları Recep Öztürk, İlker Dönmez, Hamza Küpeli, Kemal Aydın, Mehmet Allak, Burhan Yarar, Ali Çakır ve çok sayıda esnaf katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817