Muhasebecilerde görev dağılımı yapıldı
Kısa adı KSMMMO olan Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 21.olağan kongresinde yeniden seçilen Ender Şenol yönetimini oluşturdu. 8-9 Haziran tarihlerinde yapılan seçimlerde yönetim oluşmasına rağmen bir türlü başkanı seçilemeyen oda da hem başkan hem de yönetim kurulu tamamlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Şenol birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bol adaylı bir kongrenin ardından mutabakat sağlanıp sona gelindiğini söyleyen Şenol, “Bundan sonraki süreç meslek yapılanmasına katkı süreci olacak” dedi.
 
KENT VE ÜLKE GÜNDEMİ
Ülke ve kent gündemini de takip edeceklerini ifade eden Şenol, “Küslük yok, seçim sürecine katılan herkes bir arada. Odamız gelenekleri olan kurumsal bir yapı. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem kente hem üyelere hizmete devam edeceğiz. Herkes iyi şeyler olması için yola çıktı. Seçim sürecini geride bıraktık, sistem hızla devam edecek. Üreten bir yönetim kurulu oluşturduk. Hep birlikte üretme gayretinde olacağız” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından yeni yönetim kurulu üyeleri görevleriyle birlikte açıklandı.
 
YENİ YÖNETİM
Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın Yönetim Kurulu şu şekilde. Başkan Ender Şenol, Başkan Yardımcısı Kemal Demir, Muhasip Atilla Güngör, Sekreter Taner Öner, üyeler Bedri Keskin, Haydar Güvenç ve Ali Odabaş. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817